Pharma Celsius – Brend koji garantira kvalitetu hladnog lanca

Kao što i sam naziv govori Pharma Celsius (Pharma°C) je postao brend za osiguranje kvalitete cjelokupnog hladnog lanca u farmaceutskoj industriji. Broji više od  5.000 instaliranih Pharmalogger senzora za mjerenje, 200 Pharma-box spremnika prodanih u Hrvatskoj i regiji, 700 izvještaja mapiranja i kvalifikacija i više od 200 plasiranih Pharma-chain farmaceutskih hladnjaka i ledenica.

Iako smo velikoj većini poznati kao Pharmalogger što i je naš najprodavaniji proizvod, postoje i drugi proizvodi i usluge koje nudimo te zauzimaju sve veći dio našeg poslovanja. Zbog toga se je javila potreba za stvaranjem  „krovnog“ imena koje predstavlja sve proizvode i usluge u našem asortimanu posvećene hladnom lancu pod nazivom Pharma Celsius (Pharma°C).

 

Kako je došlo do stvaranja Pharma°C?

U našoj ponudi imamo čitav spektar proizvoda i usluga usmjerenih na hladni lanac u procesu skladištenja i distribucije lijekova. Kako bi omogućili neprekidni nadzor okolišnih uvjeta s vremenom smo proširivali asortiman.

 

Pharmalogger

Na samom smo početku započeli sa Pharmalogger-om , sustavom za potpuno automatiziran nadzor temperature i relativne vlage  u svim fazama proizvodnje i distribucije lijekova i medicinskih proizvoda. Ova je inovacija, osim kod proizvođača lijekova i veledrogerija, implementirana i u ljekarnama unutar rashladnih jedinica i prostoru.

 

Pharma-standalone

Povećanjem potrebe nadzora uvjeta okoline tijekom transporta dolazi do implementacije Pharma Standalone sustava. Sustav se ugrađuje u tovarnom prostoru transportnih vozila.

 

Pharma-box

Za prijenos manje količine lijekova ili prijenos putem različitih vrsta prijevoznih sredstava osmišljena je tehnološka inovacija Pharma-box, aktivni spremnik za prijenos lijekova. Dizajniran je u različitim veličina kako bi se zadovoljile potrebe svih korisnika.

Pharma chain – farmaceutski hladnjaci i ledenice

U našem asortimanu nudimo i različite farmaceutske hladnjake i ledenice pod nazivom Pharma-chain. Glavna prednost ovih uređaja je što su im karakteristike upravljanja i kontrole temperature daleko detaljnije i preciznije. Osiguravaju dobru homogenost i temperaturnu stabilnost, obavještavaju u slučaju izlaska temperature izvan dozvoljenih granica, otvorenih vrata i slično čime mogu značajno pomoći u očuvanju kvalitete lijekova.

Mapiranje i kvalifikacija

Paralelno sa razvojem svih proizvoda i usluga u hladnom lancu, osnovan je i umjerni laboratorij Alius grupa d.o.o. za umjeravanje temperature i relativne vlage akreditiran prema normi HRN EN ISO/IEC 17 025. Također, nudimo i uslugu mapiranja i kvalifikacije prostora i uređaja čime smo zaokružili cijelu priču hladnog lanca.

Trenutačno brojimo preko 30 veledrogerija i proizvođača lijekova na području Republike Hrvatske koji koriste naše usluge. Također, nadzor kvalitete hladnog lanca vodimo u preko 500 ljekarni. Iznimno nam je zadovoljstvo što je naš brend prepoznat i što svakim danom rastemo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)