Međunarodni sajam The Pharmacy Show

The Pharmacy Show

I ove godine bili smo ponosni izlagači na farmaceutskom sajmu The Pharmacy Show u Birminghamu koji se je održao od 15. do 16. listopada 2023. Na sajmu su izložene inovacije i trendovi u tvrtkama iz Ujedinjenog Kraljevstva i inozemstva. Izuzetno nam je zadovoljstvo vratiti se po drugi puta u srcu farmaceutske industrije i predstaviti našu inovaciju Pharma – box koja i dalje plijeni pažnju i interes kako u farmaceutskoj industriji tako i u drugim granama djelatnosti.

Međunarodni sajam

…od prototipa do realizacije…

Od same pojave prototipa Pharma-boxa prošlo je već 7 godina i možemo reći da se radi o proizvodu koji uvelike olakšava svakodnevne aktivnosti korisnika koji brinu o temperaturi proizvoda prilikom transporta. Pharma-box je pravo rješenje za transport manje količine termoosjetljivih lijekova koji se mogu prenijeti osobnim automobilom, ali i za mogućnost dostave lijekova većim prijevoznim sredstvima unutar različitih temperaturnih režima.

…konstantna poboljšanja i prilagodba kupcima…

Kako bi i dalje mogli korisnicima omogućiti proizvod prema svim potrebnim kriterijima naših korisnika radimo na konstantnim unaprjeđenjima, pa će tako do kraja ožujka Pharma-box biti nadograđen novim baterijama većih kapaciteta (autonomije do 12 sati) s bržim punjenjem.

Međunarodni sajam

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)