Internacionalizacija poslovanja – The Pharmacy Show i CPHI 2022

u 2022. godini smo sudjelovali na dva međunarodna sajma, na The Pharmacy Show-u u Birmingham-u i CPHI2022. The Pharmacy Show je u potpunosti usmjeren farmaceutskom svijetu. Predstavljeni su novi farmaceutski proizvodi i najnovije inovacije na tržištu. Sve je bilo popraćeno cjelovitim programom seminara i konferencija posvećenih aktualnim temama u sektoru. Također, sudjelovali smo i na CPHI-u 2022. u Frankfurtu, jednom od najvećih međunarodnih farmaceuskih sajmova.

Što smo predstavili?

Alius tim je predstavio Pharma-box, aktivni spremnik za prijenos termoosjetljivih lijekova. Pharma-box predstavlja idealno rješenje za prijenos manje količine lijekova u kontroliranim uvjetima. Naši dosadašnji partneri, kao i događaji na kojima smo sudjelovali, dokaz su koliki potencijal Pharma-box ima. Neizmjerno nam je drago vidjeti da su kupci prepoznali naš proizvod, ali i ozbiljno pristupili hladnom lancu u farmaceutskoj industriji.

Naša misija je ostala jednaka kao i na samom početku, a to je krajnjem korisniku dostaviti potreban lijek koji je u potpunosti ispravan i tijekom cijelog procesa skladištenja i transporta čuvan na propisanoj temperaturi. Tijekom godina osim fiksnog sustava koji nudimo u svim fazama proizvodnje i distribucije lijekova, prepoznali smo potrebu za manjim spremnicima koji bi mogli služiti za razne oblike transporta. S istom misijom i raznim potrebama naših poslovnih partnera proizveli smo Pharma- box spremnik, u raznim veličinama i s cijelim spektrom opcija kako bi zadovoljili sve potrebe naših kupaca.

Radujemo se svim novim poslovnim suradnjama i iščekujemo povratne informacije!

Izlazak na međunarodne sajmove financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj ”Internacionalizacija poslovanja MSP-ova” 

Projekt ALIUS – Chain of confidence! u trajanju od 1.travnja 2020. do 1. travnja 2022. financiran je u iznosu od 581.620,00 kuna.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)