ALIUS GRUPA u TOP 100 perspektivnih kompanija

alius grupa

Poslovni tjednik Lider objavio je TOP 100 perspektivnih kompanija u koji je uvrštena i ALIUS GRUPA. Izdvajaju tvrtke za koje su procijenili da imaju šanse za održivi razvoj, koje nisu samo ‘gazele’ za jednokratnu upotrebu. Smatraju da ove tvrtke imaju proizvode, odnosno usluge, na osnovi kojih mogu ostvariti rast.

Lider je u serijalu  “Poslovna scena” pisao o najjačim poduzetnicima u svakoj županiji. Tražili su i najperspektivnije tvrtke za koje procjenjuju da imaju izvjesnu poslovnu budućnost.

Glavni kriterij nije bio isključivo fizički rast proizvodnje, odnosno prihoda. Za izdvojene tvrtke se procijenilo da imaju šanse za održivi razvoj. Ove tvrtke nisu samo ‘gazele’ za jednokratnu upotrebu, nego imaju proizvode, odnosno usluge, na osnovi kojih mogu ostvariti rast.

Ističu da svaki od izabranih sto perspektivnih projekata nosi visoku dozu poslovne uzbudljivosti. Također, navode kako je ova lista dodatni podsjetnik na one koji dolaze, vrijedan svakom bankaru, osiguravatelju, fondovskim i telekomunikacijskim menadžerima, a ponajviše potencijalnim partnerima, klijentima i dobavljačima.

U rubrici “Oni koji dolaze” našla se i ALIUS GRUPA sa Pharmalogger sustavom koji nadzire do 70% ljekarničkih i farmaceutskih hladnjaka u Hrvatskoj. Osim Pharmaloggera, ističe se i serijska proizvodnja Pharma-boxa, pametnog spremnika za prijenos termoosjetljivih lijekova.

Ponosni smo na cijeli tim ALIUS GRUPE i zahvalni svim našim poslovnim partnerima što su uz nas sve ove godine. Također, veliko hvala LIDER-u što nas je prepoznao i uvrstio u ovu cijenjenu listu!

Članak u potpunosti pročitajte u tiskanom izadnju Lidera od 3.kolovoza 2022. ili na linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)