ALIUS GRUPA d.o.o. je potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava

Pharma°C

ALIUS GRUPA d.o.o. je 16.09.2019. godine potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt ” ALIUS – Chain of confidence“. Ugovor je potpisan između Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije s jedne strane i ALIUS GRUPA d.o.o. kao korisnika bespovratnih sredstava s druge strane.

Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020.

Naziv projekta: ALIUS – Chain of confidence

Ukupna vrijednost projekta: 581.629,00 kn

EU udio u financiranju projekta: 463.067,54 kn

Razdoblje provedbe: 1.travnja 2020. do 1.travnja 2022. godine

Voditelj projekta i kontakt osoba: Predrag Krndija, direktor poduzeća, predrag@alius.hr

Aktivnosti projekta:

  1. Nastup na međunarodnim sajmovima i poslovnim susretima
  2. Analiza inozemnog tržišta
  3. Upravljanje projektom
  4. Promidžba i vidljivost

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

CILJ PROJEKTA je predstaviti proizvodni asortiman Alius grupe izvan tržišta Hrvatske i tako povećati prihode od prodaje, dobit, broj zaposlenih. Proizvodi na koje bi se Alius grupa bazirala prilikom posjete sajmovima jesu Pharmalogger i PharmaBox. Dva proizvoda koja su rezultat ulaganja u istraživanje i razvoj, koja imaju niz inovativnih svojstava i koja su razvijena “in house “.

Specifični ciljevi projekta su:

Obzirom da se na predviđenim sajmovima susreću prodavatelji i kupci, očekuje se da će Alius grupa ostvariti narudžbu većih količina svojih proizvoda i na taj način povećati prihode od prodaje odnosno izvoz. Također, ono što je najvažnije, Alius grupa prvi put izlazi na inozemne sajmove i stoga ima velika očekivanja u pogledu ostvarivanja kontakata koji će rezultirati DUGOROČNIM SURADNJAMA i POVEĆANJEM PRISUTNOSTI proizvoda Alius grupe na stranim tržištima. Velika prednost poduzeća je to što ima vrlo kvalitetno i profesionalno dizajniran marketinški plasman za tržište što znači da su web stranica poduzeća, logotip i ostala obilježja, prilagođena za strana tržišta. Naručivanjem od strane inozemnih posjetitelja sajmova u poduzeću će se stvoriti potreba za PROŠIRENJEM PROIZVODNIH KAPACITETA, što će značiti DODATNA ZAPOŠLJAVANJA, OSTVARIVANJE SURADNJI S VANJSKIM SURADNICIMA, a u budućnosti i otvaranje poslovnica u gradovima drugih zemalja što predstavlja drugu fazu internacionalizacije poslovanja Alius grupe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)